Жовтоокий пінгвін

Відгуки: 0Тварини

Жовтоокий пінгвін
Жовтоокий пінгвін

Жовтоокий пінгвін, що живе на південних островах Нової Зеландії, належить до найменших пінгвінів. Довжина його тіла всього 40 см. Він світліший від інших пінгвінів, верхня частина його тіла темно-сіра, черевце – чисто-біле.

Гнізда облаштовус у чагарниках і лісах недалеко від берега моря, інколи у ямках або в ущелинах, у норах і печерах. Відкладає 2 яєць, які насиджують, а потім вигодовують пташенят батьки разом.

Живляться рибою і ракоподібними. Нині птах охороняється законом.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)