Валабі

Відгуки: 0Тварини

Валабі з дитинчам
Валабі з дитинчам
  Ці дрібні й середні кенгуру, що населяють Австралію, Тасманію та Нову Гвінею, найбільш численні. Живуть поодинці і групами не в густих заростях, а в більш освітлених місцевостях типу саван.

  Вони відрізняються від великих кенгуру лише меншими розмірами. Наздогнати їх майже неможливо. І аборигени, і навіть дінго полюють на них дуже рідко. Винищують їх у великій кількості лише лисиці. Живляться тільки рослинною їжею, складають конкуренцію вівцям і коровам. Ось тому і винищувалися скотарями.

  Нині частина цих видів стали надзвичайно рідкісними, а деякі вже вимерли. Потребують охорони.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)