Стерв’ятник

Відгуки: 0Тварини

Стерв’ятник
Стерв’ятник.

Зрідка зустрічається в горах Криму, нині майже зник.

Довжина тіла досягає 75 см, маса – приблизно до 2,5 кг.

Живиться стервом і різними м’ясними відходами. Вміє розбивати знайдені пташині яйця, кидаючи в них камінням.

Утворює постійні пари. Гніздиться переважно на скельних карнизах та серед руїн старих будівель. У кладці найчастіше буває 1–2 яйця.

На зиму відлітає на Південь.


Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)