Росомаха


Росомаха

 Житель тундри Євразії та Північної Америки, широко розповсюджена в тайзі.

 Масивний звір вагою до 18 кг. Довжина тіла з хвостом не перевищує 120 см.

 Невтомний хижак-одинак, може годинами переслідувати свою жертву. Основу зимового живлення становить падаль і залишки здобичі інших хижаків. Улітку полює на гризунів та інших дрібних тварин. Нападає на молодняк копитних, на ослаблих чи поранених північних оленів і товсторогів.

 Раз на два роки самка народжує двоє-троє сліпих дитинчат. Ця віддана матір може, захищаючи потомство, напасти навіть на людину.

 Здатна без особливих труднощів відбити здобич у рисі чи одинокого вовка. Взагалі ж вона нікого не боїться, навіть ведмедя!

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)