Кукабара

Відгуки: 0Тварини

Кукабара
Кукабара
  Вранці позивні австралійського радіо відтворюють її крик. Місцеве населення любить цього птаха, тому розселили його в багатьох районах країни.

  Деревний птах-рибалочка, що пристосувався до життя у чагарниках Австралії. Один з найбільших зимородків. Живе на сході Австралії. Довжина тіла – до 45 см. На відміну від звичайного зимородка кукабара зовсім не пов’язана з водою. Її голосні крики нагадують регіт. Часом крик кукабари схожий на крик ослів. Основна їжа – рептилії. Особливо часто кукабара ловить змій. Живиться також ящірками, комахами, руйнує гнізда птахів.

  У зоопарках кукабара зустрічається рідко, хоч у неволі живе довго.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)