Казарка чорна (Branta bernicla)

Відгуки: 0Тварини

Казарка чорна (Branta bernicla)
Branta bernicla

Належить до родини Качкові, мешкає в Західній Європі. Найдрібніший представник роду Казарки. Птах темно-сірого кольору, за винятком чорної голови, шиї, махових та стернових пер.

Гніздяться на півночі тундри біля морських узбереж і на островах Євразії та Північної Америки, заходячи навіть за Полярне коло. Зимують південніше на берегах річок і озер у Данії та Англії.

У період розмноження харчуються травою, мохом, лишайниками та водоростями. Гніздиться найчастіше окремими парами або невеликими колоніями в кам’янистій тундрі. Під час зимівлі їдять переважно морські водорості.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)