Ягуарунді


Ягуарунді
Ягуарунді.
 Зустрічається на півдні США і далі на південь – до Парагваю та півночі Аргентини. Може жити в місцях як із сухим, так і вологим кліматом. Віддає перевагу густим і непролазним хащам. Високостовбурних лісів із слабо розвиненим підліском уникає.

 Полює на птахів, зайців і великих гризунів.

 Самка приводить 2-3 сліпих малят, які довго залишаються з нею. Підрослі котенята часто супроводжують матір на полюванні. Напевно, тому й виникло помилкове уявлення, що ягуарунді можуть полювати групами. По деревах лазить рідко, хоч, якщо є бажання, може робити це чудово.

 Довге вузьке тіло разом з хвостом не досягає й 140 см. Це найкоротконогіша кішка в світі. Незважаючи на це, вона дуже прудка і спритно пересувається в найгустіших хащах колючого чагарника, обплутаного ліанами.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)