Імператорський тамарин

Відгуки: 0Тварини

Імператорський тамарин
Імператорський тамарин.
 Ареал імператорського тамарина обмежений західними регіонами Бразилії.

 Довжина тіла цих дрібних приматів не перевищує 31 см, хвоста – 42 см, маса до 900 г.

 Живиться комахами, павуками, деревними жабами та ящірками. Нерідко ловить кажанів і нищить пташині гнізда. Поїдає різні плоди і соковиті пагони. Часто підгризає кору на гілках, щоб поласувати деревним соком або камеддю (застиглий, подібний до смоли, деревний сік). Тримаються тварини сімейними групами, які енергійно захищають свою ділянку від вторгнення чужаків. Самка, як правило, народжує двійнят.

 Після народження малюків батько забирає їх і носить із собою. Самці передає дітей тільки для годування молоком, а потім знову забирає.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)