Горностай

Відгуки: 0Тварини

Горностай
Горностай.

Живе на більшій частині України в лісах, горах і річкових долинах, за винятком крайнього півдня. Довжина – 22–28 см, маса – 350 г.

Хижак, живиться рибою та дрібними гризунами, яких спритно виловлює в підземних ходах їхніх нір.

Одиночна тварина. Самка народжує 4–8 голих і сліпих дитинчат. Вони дорослішають уже в три місяці.

На зиму хутро стає сніжно-білим, чорним залишається лише кінчик хвоста.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)