Дубоніс

Відгуки: 0Тварини

Дубоніс
Дубоніс
  Населяє більшу частину території Європи. Віддає перевагу узліссям, деревно-чагарниковим заростям річкових долин, паркам і садам.

  Значно більший за горобця.

  Гніздиться на гілках дерев на висоті не нижче 2,5 м. У кладці до шести яєць. Маленьких пташенят батьки годують комахами, згодом – очищеним від лушпиння напівспілим насінням.

  Живиться насінням дерев і кущів. Могутнім дзьобом легко розколює кісточки вишні, черемхи і терну.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)