Дрофа (дрохва)

Відгуки: 0Тварини

Дрофа (дрохва)
Дрофа (дрохва).

Типовий житель степів та інших відкритих просторів. Найбільший птах України. Довжина самця перевищує 1 м, маса – 20 кг.

Живиться рослинною їжею, комахами та іншими дрібними тваринами.

Пар не утворює. В кладці буває лише 2 яйця. Насиджує та виховує пташенят самка. Вигодовує малят комахами. Дорослішають пізно: самки в 2–4 роки, самці – лише у 5–6 років.

Залиште свій коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

Коментар буде опубліковано після перевірки модератором

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(обов'язково)