Цвіркун польовий

Цвіркун польовий

Цвіркун польовий.

Звичайний мешканець луків і степів.

Довжина тіла – близько 2,6 см.

Живиться соковитими рослинами й дрібними безхребетними. Кожна особина живе у власній нірці.

На початку літа самці «співають» на порозі свого помешкання, запрошуючи самку. Самка відкладає в ґрунт 500–600 яєць. Із них виходять личинки, схожі на дорослих, але без крил.

Напишіть відгук

Copyright © 2017 | Всеукраїнська Електронна Енциклопедія
Копіювання матеріалів "Всеукраїнської електронної енциклопедії" дозволяється лише зі згоди адміністрації проекту.
Украина онлайн