Степовий орел

Степовий орел

Степовий орел.

Степового орла недарма так назвали. Він зустрічається тільки на відкритих рівнинах степової зони.

Його тіло разом із хвостом завдовжки досягає 60–85 см, а важить він до 5 кг. Гніздо будує просто на землі. Живиться гризунами.

Вважається дуже корисним птахом, тому в Україні охороняється законом.

Напишіть відгук

Copyright © 2017 | Всеукраїнська Електронна Енциклопедія
Копіювання матеріалів "Всеукраїнської електронної енциклопедії" дозволяється лише зі згоди адміністрації проекту.
Украина онлайн